Jakkeskilt

Rutenett  Liste 

Desc
 1. 
  Skiltene kan lages i børstet eller blank aluminium, sølv, gull eller hvit bakgrunn med fasett. Leveres med nål, magnet eller pin feste. Alle våre jakkeskilt produseres i tynnplate aluminium. Ved å gi aluminiumet forskjellige overflater og coatings skaper vi illusjoner av gull og sølv, børstet eller blankt - og en rekke andre effekter. Tekst, logo og grafikk fremtrer skarpt og fint. Ved å benytte vår Colorsign teknikk kan vi til og med lage jakkeskilt med bilde.

  Last ned PDF Last ned jakkeskiltbrosjyre

  ...
  Les mer
 2. 
  Skiltene kan lages i børstet eller blank aluminium, sølv, gull eller hvit bakgrunn med sort plastkant. Leveres med nål, magnet eller pin feste. Alle våre jakkeskilt produseres i tynnplate aluminium. Ved å gi aluminiumet forskjellige overflater og coatings skaper vi illusjoner av gull og sølv, børstet eller blankt - og en rekke andre effekter. Tekst, logo og grafikk fremtrer skarpt og fint. Ved å benytte vår Colorsign teknikk kan vi til og med lage jakkeskilt med bilde.

  Last ned PDF Last ned jakkeskiltbrosjyre

  ...
  Les mer
 3. 
  Jakkeskilt med vindu til å legge inn egne navn, størrelse 68x40mm. Vi leverer skiltene med deres logo. Dere kan så skrive ut ark med navn og montere disse selv.

  Last ned Word-mal Last ned mal

  ...
  Les mer

Rutenett  Liste 

Desc